Review

Boganmeldelse – Geminiderne

Titel: Geminiderne

Serie: Spektrum #1

Forfatter: Nanna Foss

Forlag: Gyldendal

Bedømmelse:

Rating: 5 out of 5.

Jeg modtog denne bog fra forlaget som et anmeldereksemplar. Dette har ikke påvirket denne anmeldelse og mine tanker og holdninger er 100 % mine egne.


Pi skjuler altid sine følelser bag et smil. Hver dag er hun bange for at gøre skade på andre med sin nyopdagede evne. Hver nat hjemsøges hun af minder om en skæbnesvanger aften. Og imens kæmper hun for at holde sammen på sin ødelagte familie.

Det sidste, hun har brug for, er at blive kysset af en mystisk fyr fra fortiden. Og hun har slet ikke brug for at forelske sig i ham …
(Goodreads)


M.I.N.D.F.U.C.K

!!!!!!!!!!!!

Jeg har svært ved at samle mine tanker og forme egentlige sætninger fordi….

Jeg føler lidt at min hjerne er smeltet sammen til en pærevælling. Hvis jeg troede at Leoniderne var fantastisk så kom Pi og Geminiderne lige ind fra højre og skubbede Emilie af pinden.

For hold da helt fast.

Der sker så meget i denne bog at det var svært holde styr på alt sammen. Men alt er bare endnu bedre i denne bog og den putter skam til udtrykket “den svære 2’er.” For den var på ingen måder “svær.”
Nej tværtimod, den tværede udtrykket ud med støvlespidsen og efterlod den i støvet.

KARAKTERERNE

Denne gang er vores hovedperson Pi, og hun er så meget anderledes end Emilie. Vi har en masse bagage med her, en sammenviklet knude af garn, hvor trådene langt fra bliver reddet ud, til både stor frustration, men også stor nysgerrig for om det bliver opklaret senere hen.

Med Pi kommer selvfølgelig Noah, vores alle sammens yndlings emo fyr, men som også begynder at vise andre sider af sig selv, hvilket gør mig SÅ meget opsat på at få læst hans bog, Kvandrantiderne, som er 4. bog i serien. Så ham hviler vi ikke længe på her, for at han får sin egen bog snart.

I Geminiderne møder vi også nogle andre unge mennesker, der vækker en helt masse nye spørgsmål, som jeg ikke vil snakke om her grundet mulige spoilers.

Hvis du er med på at snakke spoilers så er du velkommen til at skrive til mig på Instagram.

PLOT

Plottet tykner (siger man det på dansk?) og det bliver endnu vildere og mere indviklet end før. Der er mere frem og tilbage gennem tiden, at det snart ikke er til at holde styr på så det er virkelig med at holde tungen lige i munden for ellers ramler det sammen om ørerne på en.
Men det er stadig et fantastisk plot og forbliver fængende og gribende. Man er bare nødt til at læse videre!

SAMLET VURDERING

Geminiderne gør alle andre 2’er bøger til skamme og jeg elsker den endnu mere end Leoniderne (undskyld Emilie) og jeg har på fornemmelsen at vi kun lige har skrabet overfladen i forhold til resten af serien.

Endnu en gang tak til Gyldendal for at sende mig et eksemplar af Geminiderne. Jeg er jer evigt taknemmelig for det!

One thought on “Boganmeldelse – Geminiderne

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s