Review

Boganmeldelse – En ufrivillig backpackers bekendelser

Titel: En ufrivillig backpackers bekendelser

Forfatter: Ditte Svane

Forlag: Forlaget Brændpunkt

Bedømmelse:

Rating: 4 out of 5.

Obs. Denne bog blev sendt fra forfatteren som et anmeldereksemplar. Dette påvirker dog ikke denne anmeldelse og mine ord og holdninger er 100 % mine egne.


Hvad gør man, når ens kæreste begynder at snakke om børn og ægteskab, og man slet ikke føler sig klar til den slags? Hvad med alt det, man risikerer at gå glip af?
Hvordan ved man, om man er blevet voksen, og om man overhovedet har fundet den rigtige?
Og var det virkelig nødvendigt at rejse halvdelen af Australien rundt for at finde svarene?

(Goodreads)


Jeg sagde ja tak til at anmelde denne bog primært fordi den foregår i Australien, og da jeg selv har boet i Melbourne i et år, så følte jeg allerede et forhold til denne bog og derfor var jeg nødt til at læse den!

Og det er jeg glad for, at jeg gjorde.

Sjov. Hjertefølende. Selvindsigt. Disse tre ord kommer umiddelbart frem når jeg tænker på denne bog. Den har nemlig lidt af det hele foruden eventyrslyst.

Der sker nemlig sjove ting på denne tur. Vi føler med hovedpersonen på både godt og ondt fordi vi godt ved hun selv er lidt forkert på den med nogle af de valg og beslutninger hun tager (nogle langt mere end andre), men fortjener hun hvad der sker for hende? Er det karma? Men vi ser også at hun lærer mere om sig selv og bliver klogere på hvem hun er og hvad hun vil i livet, hvilket nok er det vigtigste ved det hele.


Vi kommer med på et eventyr og en oplevelse, som kun sender tankerne ‘down under’ og hvor meget man egentlig selv savner at komme ud og rejse.
Efter at have læst denne bog begyndte jeg at savne Australien, og det kunne være et tegn på at jeg måske snart skal tilbage dertil (når man må selvfølgelig).

Vores hovedperson er efterladt til sig selv efter en umådelig dårlig beslutning og skal nu samle trådene sammen på hendes liv der er ved at falde fra hinanden samtidig med at hun skal rejse gennem Australien for at nå et fly hjem til Danmark. Det er vitterligt et kapløb med tiden og den svindende pengepung så gode råd er dyre og det er en fornøjelse at følge med på sidelinjen for at se om hun når det.

Bogen er hurtig læst og efterlader lidt stof til eftertanke. Karaktererne er langtfra fejlfrie og perfekte, hvilket gør det nemmere at relatere sig til dem og sætte sig ind i deres situationer og følelser.

Kan varmt anbefale ‘En ufrivillig backpackers bekendelser’ for dig som savner at rejse og opleve eventyr i det virkelige liv. Eller hvis du trænger til en bog om selvopdagelse i mere eksotiske rammer.


Tak til forfatter Ditte Svane og forlaget Brændpunkt for at sende mig et eksemplar af hendes bog. Og lad os så krydse fingre for at vi i 2021 kan komme ud over landets grænser igen.

One thought on “Boganmeldelse – En ufrivillig backpackers bekendelser

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s