Review

Boganmeldelse – Kvadrantiderne

Titel: Kvadrantiderne

Serie: Spektrum #4

Forfatter: Nanna Foss

Forlag: Gyldendal

Bedømmelse:

Rating: 5 out of 5.

Denne bog blev sendt til mig som et anmeldereksemplar fra forlaget. Dette har dog på ingen måde påvirket min bedømmelse af bogen og mine tanker og holdninger er 100% mine egne.


Noah er ekspert i at lyve, og i at blive uvenner med alle.

Han er også ekspert i at holde sig vågen. Helst for evigt. For med søvnen kommer alle de ting, som Noah desperat forsøger at fortrænge. Især det mareridt, hvor han er the bad guy.

Men hvordan flygter man fra sig selv – og fra den, man er bange for at blive?
(Goodreads)


Åh Noah.

Åh Noah, Noah Noah!

For fanden altså!

Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde eller rive mit hår ud af hovedet…

Fjerde bog i Spektrum serien har Noah i fokus. Nu får vi endelig at se, hvad der gemmer sig af tanker inde i hans hoved…

Men..

Det er ikke lige nemt at navigere rundt i Noahs tanker, især ikke når man halvdelen af tiden ikke ved om det der foregår er virkeligt eller en syg drøm, som Noah ikke kan vågne fra.

Der var det ene mind fuck efter det andet.

Hvis der er noget denne serie (og Nanna Foss) er god til, så er det sgu at kreere geniale mindfucks til læseren for at gøre dem snot forvirret. Det virkede i hvert fald på mig.

Noah bærer rundt på så meget bagage som han ikke vil dele med de andre i gruppen selvom vi alle ved at det vil gøre ham godt at få snakket om mange af tingene.

Vi finder også endelig ud af hvad der foregik i Australien og hvorfor Noah hader sin far så meget som han siger at han gør. Og hold nu ferie altså. Kan på en måde godt forstå Noahs raseri og opførsel nu.

Mit hjerte blødte for Noah gennem hele bogen, men i det mindste blev vi efterladt med lidt håb forude for bog 5, Lyriderne, som er Albans historie (hvilket jeg glæder mig SYGT MEGET TIL).

Nanna Foss er en mester i fortælling og hun har styr på sine kringlede historier og tidslinjer.
Jeg glæder mig umådelig meget til næste bog i serien!


Endnu en gang tak til Gyldendal for at sende mig serien. Det har været blandt nogle af mine absolut favoritter i år og er kommet på listen over mine favorit danske serier nogensinde!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s