Review

Boganmeldelse – After 2 Tvivlen

Titel: Tvivlen

Serie: After #2

Forfatter: Anna Todd

Forlag: People’s Press

Bedømmelse:

Rating: 3 out of 5.

Denne bog blev sendt som et anmeldereksemplar af forlaget. Dette har ikke haft indflydelse på min bedømmelse af bogen og mine meninger og holder er 100 % mine egne.


Så er vi på den igen. Tessa og Hardin, frem og tilbage, chance efter chance. Og en masse seksuelle udskejelser. Det blev hedt, lad os bare sige det sådan.

Du kan her læse min anmeldelse af Mødet – den første bog i After serien.

Tvivlen fortsætter hvor Mødet slap og desværre føles det lidt som om at intet er ændret i bog 2. Hardin og Tessa har nok det mest problematiske forhold jeg nogensinde har oplevet at læse i en bog.

“Giv mig en chance til.”
De ord er nok dem, der går allermest igen i denne bog, og de kommer altid fra Hardin, og faktisk opsummere de rimelig godt hele bogens handling.

Der var vidst en tydelig god grund til at han startede med at fortælle Tessa at han ikke gad at være i et forhold – for nej det kan han bestemt ikke finde ud af.

Alt det frem og tilbage, at være sure på hinanden over ingenting og så forenes igen.. der er bare en grænse for hvor meget af det samme en læser skal bydes på af gentagelser. Især taget i betragtning at fra starten i bog 1 til slutningen i bog 2 er der gået omkring 5-6 måneder. Det er altså virkelig kort tid, at alt dette sker på.

Men dermed ikke sagt at bogen er dårlig – for det er den ikke. Den er fængende og du har svært ved at slippe den selvom du ikke er fan af hvad der sker i historien. For du er stadig nødt til at vide hvad der så sker, så du kan rulle øjnene af Tessa og Hardins katastrofale kærlighedsforhold.

Jeg vil gå så langt at sige at det er en god bog at læse så du ved hvem du IKKE skal være sammen med og hvordan du kan genkende faresignalerne ved et usundt forhold.

Igen er bogen på +500 sider, og hvis man bare fjernede alle skænderierne så stod vi nok tilbage med en bog svarende til en børnebog i længden.

Historien skrider så småt frem og vil da sige at slutningen er spændende og selve bogen slutter på en stor cliffhanger (nøjagtig som i filmen). Men filmen og bogen er milevidt fra hinanden, så hvis du kun har set filmen skal du bestemt ikke tro at du ved alt hvad der er værd at vide om denne historie. Altså, Hardin er jo nærmest en engel i filmen sammenlignet med bogen – en falden engel måske, men slet ikke på niveau med bog-Hardin.

Vil jeg så anbefale denne serie. Ja, det vil jeg faktisk fordi til trods for at historien kører i ring som en ond cirkel, så er den underholdende og afhængighedsdannende. Det er hurtigt læste bøger på trods af deres størrelse fordi man er bare lige nødt til at se hvad der sker i næste kapitel.

Endnu en gang tak til People’s Press for at sende mig et eksemplar af bogen. Nu kan vi så vente spændt bog tredje film i rækken samt en matchende bog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s